• Hobro kirkes høstfest

Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst.

Der betales altid for kaffe/te.

Onsdag den 5. oktober kl. 19. 00 i Kirkeceret.

Det er ved forhåndværende højskoleforstander på Testrup Højskole Jørgen Carlsen

Jørgen Carlsen vil fortælle om Grundtvig i Højskolesangbogen.

Tillige er anledningen, at den 2. september 2022 var det Grundtvigs 150 års dødsdato.

====================================================================

Gudstjeneste og debat

Mandag den 7. november 2022 er der besøg fra Sdr. Bjert Kirke, ved Kolding.

Tine Illum sognepræst ved Sdr. Bjert kirke har kl. 17.00 gudstjeneste i Hobro kirke.

Gudstjenesten er lidt anderledes end en normal tjeneste. Sdr. Bjert  er liturgi fri kirke og det er forløbet i deres gudstjeneste, der er rammen den 7. november 2022.

Efter gudstjenesten er alle velkommen i Hobro Kirkecenter, hvor der vil være en drøftelse af forløbet i gudstjenesten.

Der vil tillige være mulighed for en let forplejning i forbindelse med drøftelsen.

Hvad vil det sige at være liturgi fri kirke. Se den beskrivelse Sdr. Bjert kirke har på deres hjemmeside

====================================================================