• Hobro kirkes høstfest

Et udbytterigt besøg i England

Den 7. marts drog en broget skare af kirkeansatte i Hobro-Mariager Provsti til byen Chesterton i Midtengland, UK. Målet for rejsen var at besøge den anglikanske kirke, Holy Trinity Church. Forud lå en del kommunikationsarbejde, og målet var og stadig er: At Hobro-Mariager Provsti får en venskabsmenighed; en anglikansk kirke med en anden kirkebrug end den, vi kender fra folkekirken.

Det blev fire meget tankevækkende og inspirerende dage, der mundede ud i en fælles gudstjeneste den sidste dag.

Vi glæder ogs allerede til, at der er os, der lægger kirke til et besøg fra kirken i Chesterton; mennekser vi allerede nu er kommet til at holde af.

Glæd dig til sogneaftenen onsdag den 19. juni kl. 19.00 i kirkecenteret i Hobro, hvor vi fortæller om de mange rige og sjove erfaringere, vi har taget med os hjem.

Provst Jørgen Pontoppidan

Sognepræst Anne Regitze Nieling

Sognepræst Jacob Krogh

Menighedsrådsmedlem Lise-Lotte Wagner-Aagaard

Gratis adgang - alle er velkommen.

======================================================

Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst.

Der vil blive serveret kaffe og kage.