• Facebook ikon top
  • Youtube ikon top
  • E-mail ikon top
  • Telefon ikon top
  • Telefont ikon top mobilside
  • Mobilmenu knap

Babysalmesang

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i babysalmesang – kun lysten til at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. I dit barns verden er netop din stemme den smukkeste.

 

Gennem musik, lyd og bevægelse stimuleres barnets sanser. Nyere forskning viser, at netop sang og musik styrker spædbarnets udvikling af bl.a. koncentrations- og indlæringsevne.

 

Til babysalmesang vil vi i det fine kirkerum synge både nye og gamle salmer samt forskellige børnesange og remser. Vi vil sidde sammen og mødes i dans, lave fagter bruge rekvisitter og gå på opdagelse i kirkens rum - kun fantasien sætter grænser - mens vi leger, synger og lytter til musik.

 

For det lille barn er der en stor tryghed i genkendelighed. Derfor vil vi have mange gentagelser af de samme aktiviteter igennem forløbet, men undervejs vil der også være fornyelser i aktiviteterne. 

Det er tanken, at sange og aktiviteter kan tages med hjem, således det også er muligt at bruge dem i samværet derhjemme.

 

Underviser er Ditte Maria Mølgaard.

 

Ditte Maria Mølgaard er uddannet på Århus Musikkonservatorium og har efterfølgnede opnået en lang erfaring med at have babysalmesang i Folkekirken.  

 

Har du spørgsmål vedrørende babysalmesang er du velkommen til at kontakte Hobro Kirkekontor pr. mail hobro.sogn@km.dk eller tlf.nr. 98 52 07 63. 

 

Hvornår begynder babysalmesang

 

Babysalmesang er onsdag om formiddagen.  

 

Vi har et hold der på nuværende tidspunkt er godt i gang med det forløb der er planlagt i dette efterår. 

 

 

Vi håber det bliver muligt at have babysalmesang igen i foråret 2022.

 

Babysalmesang i foråret 2022 vil have opstart onsdag den 19. januar 2022.

 

Du må meget gerne udfylde tilmeldingen nedenfor. Du vil få flere informationer fra os inden babysalmesang begynder. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld babysalmesang her

 

Tilmeld dig nyheder fra Hobro Kirke

* betyder påkrævet felt