Hobro Menighedskor

Hobro Kirkes Menighedskor synger til en søndagsgudstjeneste om måneden og til andre arrangementer i Hobro Kirke. Der synges salmer og sange fra Højskolesangbogen samt andet klassisk og rytmisk musik for en eller flere stemmer.

Koret er for alle der har lyst til at synge sammen med andre. Kormedlemmerne får samtidig et helt naturligt og hyggeligt socialt fællesskab med hinanden.

I efteråret 2022 begynder Menighedskoret med at øve i august.

Der er plads til flere kormedlemmer og koret øver næsten kontinuerligt i hele efteråret 2022.

Du er velkommen i Menighedskor uanset tidspunktet du ønsker at begynde.

For at være med i menighedskoret er det vigtigste at du har lyst til at synge sammen med andre.

Øvetidspunktet er tirsdage fra kl. 19.00 og slutter kl. 20.30 med en kop kaffe. Koret øver i korlokalet på Vestergade 21 ved Hobro Kirke.

Hvis du gerne vil vide mere om koret er du velkommen til at kontakte korets leder, Karen Kirstine Nielsen, som er organist ved Hobro Kirke.

Kontaktoplysninger til Karen Kirstine Nielsen

Det er gratis at deltage.